Loading

AFNEEMBARE BANKHOEZEN VOOR HANNAH

Hannah er oplagt, hvis du foretrækker et blødt look med et strejf af boheme. Og med det aftagelige, gulvlange betræk kan du selv bestemme, hvor meget boheme det skal være. Vil du understrege looket med brune og gyldne nuancer? Eller vil du skabe kontrast med en mintgrøn eller funky pink? Eller skal du bare bede renseriet om at gøre noget ved chokoladepletten? Uanset hvad, er det næsten som at få en ny (og ren) sofa, når du skifter betræk.

Find din Hannah-farve her, eller design dit eget Hannah-betræk i Design Selv.

1 Item

Van hoog naar laag sorteren
Filter
Kleur
Categorieën
  1. Hannah
    • Ontwerp zelf
    • 2 op voorraad – bestel nu
    Hannah, Bankhoezen, 3-zitsbank
    Aanbiedingsprijs EUR 99 Normale prijs EUR 229

1 Item

Van hoog naar laag sorteren

Hannah

Hannah er en enkelt og elegant loungesofa – med et lille twist af afslappet sommerhus-boheme takket være det løse betræk, som går hele vejen ned til gulvet. De bløde hynder og de løse puder i enderne giver både en god kontrast til den firkantede sofaform samt ekstra støtte, når der skal flydes.

SE ALLE HANNAH-SOFAER

Sådan skifter du betræk på Hannah

Start med at fjerne alle puder og hynder fra sofaen – og fjern betrækket fra disse. På oversiden af Hannah-sofaen finder du selve sofabetrækkets velcro-lukning. Den skal du løsne, og derfra kan du så fjerne hele betrækket.

Når du skal putte nyt betræk på, gælder det om at få strukket betrækket godt henover sofaen og glattet eventuelle folder, når du har lukket velcroen. Et godt tip er at dampe forsigtigt med en steamer (husk ikke at dampe direkte på tekstilet). Husk også at massere hynder og puder godt på plads i deres betræk.

Og vupti – ny sofa!